Van der Laan: 'Iedereen lult maar mee, ook journalisten bij allerlei programma’s'

Van der Laan: 'Iedereen lult maar mee, ook journalisten bij allerlei programma’s'

De eerste seizoenshelft zit er nog niet op, maar Feyenoord gaat wel de winterstop in met een overwinning. Bryan Linssen, misschien wel de meest bekritiseerde Feyenoorder dit seizoen, was woensdagavond tegen sc Heerenveen goed voor alle goals van de Rotterdammers. Het werd 3-0. Bij Rijnmond blikt Harry van der Laan terug op de wedstrijd.


'Ze hebben de tweede helft tegen Vitesse goed doorgezet', zegt Van der Laan. De oud-voetballer vond het hele elftal meer uitstralen en zag dat Feyenoord meer initiatief toonde. 'Dan wordt het voor de aanvallers veel leuker', zegt hij. Het levert volgens hem meer goals op en het is ook makkelijker voor de aanvallers.

Hij heeft aanvallen gezien waar zes spelers van de Rotterdammers naar voren gingen. Van der Laan ziet graag dat de aanvallers in hun kracht komen, maar concludeert dat dat de afgelopen maanden zelden is gebeurd. 'De kracht van Feyenoord ligt vooral in het aanvallende gedeelte', vindt hij. De speelstijl van Advocaat past volgens Van der Laan niet bij Feyenoord. Hij ziet dan ook graag dat Feyenoord aanvallend gaat spelen.

Feyenoord zou niet ver van de goal af kunnen spelen volgens veel mensen. Feyenoord bewijst volgens hem het tegendeel door nu anderhalve wedstrijd ver van de goal te spelen en goed voetbal te laten zien. 'Iedereen lult maar mee, ook journalisten bij allerlei programma’s', aldus Van der Laan.

Discussieer mee! 17 reacties

Gast1480053991

Je plaatst een bericht als Gast1480053991