WvH: 'Hij bofte dat Botteghin vlak voor tijd over schoot'

WvH: 'Hij bofte dat Botteghin vlak voor tijd over schoot'

Na de nederlaag van Feyenoord tegen Vitesse was er veel oog voor het verlies van de ongeslagen status van Feyenoord na 420 dagen. Willem van Hanegem zag tegen Vitesse dat de Rotterdammers meer verdiend hadden dan de 1-0 nederlaag.


Bij Vitesse waren ze vooral bezig met twee ego's, Tannane en Bazoer deden alles wat ze zelf wilden, volgens De Kromme in het Algemeen Dagblad. Spelers die iets extra's kunnen brengen, maar volledig uit de pas liepen. "Begrijp me niet verkeerd. Bazoer en Tannane zijn in mijn ogen echt goede spelers. Maar dat ze bij Vitesse spelen en niet in de top, heeft een oorzaak. Dat moeten ze nu wel beseffen. Als ze die stap ooit nog willen maken, dan moeten ze af van dingen die afleiden en puur bezig zijn met het spel."

Bazoer had volgens Van Hanegem ook geluk. "En hij bofte dat Eric Botteghin vlak voor tijd over schoot, want Bazoer stapte bij dat schot van Malacia zomaar achteruit en dus kon het nooit meer buitenspel zijn. Feyenoord had sowieso veel meer verdiend dan een 1-0 nederlaag."

Van Hanegem sluit af met een wens voor alle lezers. "We zijn bijna van 2020 af. Ik wil alle lezers van mijn column fijne feestdagen wensen. En een beetje beter voetbal, betere scheidsrechters en geen zinloze VAR-momenten meer. Tot in 2021."

Lees meer over:

Discussieer mee! 46 reacties

Gast7841024703

Je plaatst een bericht als Gast7841024703