Advocaat over 'Slot-soap': 'Feyenoord heeft het wel slim gespeeld'

Advocaat over 'Slot-soap': 'Feyenoord heeft het wel slim gespeeld'

Feyenoord is volgens meerdere bronnen in verregaande onderhandeling met Arne Slot. Hij werd zaterdag per direct ontslagen door AZ. In Rondo van Ziggo Sport praat Advocaat met Van Gelder en zijn tafelgasten over deze situatie.


Dick Advocaat vindt het wel logisch dat Frank Arnesen inmiddels al een tijdje bezig is met zijn opvolger. "Feyenoord heeft mij twee maanden geleden gevraagd of ik door wilde. Toen zei ik waarschijnlijk niet. Vervolgens vroeg Frank het mij een maand geleden weer. Toen zei ik definitief nee. Frank zei vervolgens dat hij toen verder kon", reageert Advocaat. "Ik wist het niet van Slot, maar ik vind het vrij logisch. Feyenoord heeft het wel slim gespeeld, hij lag in de picture bij Ajax. Ik weet alleen niet hoe het naar buiten is gekomen, dat is een vreemd verhaal."

Van Basten vindt het onzin dat AZ Slot per direct op straat heeft gezet en vindt het ook raar dat Huiberts zei dat het anders was geweest als het bijvoorbeeld Manchester United of NAC Breda zou zijn. "Slot kan gewoon denken aan toekomst. Hij kan normaal blijven werken, ookal is er contact met Feyenoord. Maar of hij nou met Pietje, Klaasje of Henk praat, dat doet er niet toe. We zitten in december, het is een belangrijke periode voor AZ en de ploeg. Hetzelfde geldt voor de mensen van AZ, die kunnen toch ook zeggen: laten we nog even een paar weken wachten met deze beslissing. De nederlaag tegen FC Groningen komt mede hierdoor", reageert Van Basten bij Rondo.

Discussieer mee! 22 reacties

Gast1436197764

Je plaatst een bericht als Gast1436197764