Spajić: 'Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden'

Spajić: 'Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden'

Feyenoord speelt donderdag de belangrijke wedstrijd in de Europa League tegen CSKA Moskou. Uroš Spajić speelde verleden jaar bij FK Krasnodar in Rusland. Tijdens de persconferentie vertelt hij tegen RTV Rijnmond over zijn tijd in Rusland en de wedstrijd van komende donderdag.


De centrale verdediger, die gehuurd is van FK Krasnodar, keert waarschijnlijk volgend jaar terug bij zijn oude club. Spajić wil daar nog niet op vooruitblikken. 'We zien wel wat er in de zomer gebeurt. Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden.'

In Rusland zijn de regels rondom fans in het stadion anders dan in Nederland. Het stadion van CSKA zal dan ook aardig vol zitten morgenavond. Volgens Spajić is dit alleen maar goed. 'Voetbal draait om de fans en de sfeer rondom wedstrijden. Ik vind het dus positief dat er publiek bij is donderdag en ik hoop dat dit snel weer overal het geval is. Voetbal zonder publiek is niks.' De Serviër verwacht een moeilijke wedstrijd donderdag. 'Het resultaat in de thuiswedstrijd doet lijken alsof het gemakkelijk was, maar het was een zware wedstrijd. En dat zal het donderdag ook weer worden'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 10 reacties

Gast8451098618

Je plaatst een bericht als Gast8451098618