Opmerkelijk bericht bij Fox Sports: 'Jørgensen start vanmiddag in basis'

Opmerkelijk bericht bij Fox Sports: 'Jørgensen start vanmiddag in basis'

Bij Goedemorgen Eredivisie werd vanmorgen gesproken over de spitspositie bij Feyenoord. De laatste weken werd die plek ingevuld door gelegenheidsspits Bryan Linssen, maar deze zondagmiddag zal Linssen daar niet staan. Althans, dat is de voorspelling van de analisten van Fox Sports.


De analisten signaleren namelijk dat Nicolai Jørgensen op de weg terug is. Deze week werd hem nog een hart onder de riem gestoken. Supporters organiseerden een sfeeractie op de Erasmusbrug, dichtbij het appartement van de Deen. Danny Koevermans vindt het jammer dat de kwaliteiten van Jørgensen maar zo weinig aan de oppervlakte komen: 'Die is niet meer als in zijn eerste jaar. Daarna is hij niet fit geweest, steeds heeft hij iets. Hij doet er alles aan, maar het lijkt alsof zijn lijf hem in de steek laat. Het is dan fijn als supporters je steunen'.

Hans Kraaij jr. hoopt dat de spits wat meer energie in zijn wedstrijden gaat stoppen: 'Hij moet agressiever zijn, meer energie erin stoppen'. Ronald de Boer is het daar niet helemaal mee eens. De broer van de bondscoach vindt dat druk zetten niet alleen een taak is van de spits, het hele elftal moet daaraan meedoen: 'Dat moet je dan wel als team doen. Als je alleen druk zet, dan ziet dat er niet uit. Dat moet minimaal met vijf man. Dan ziet het er slecht uit, als anderen niet meedoen'.

De presentator van het Fox Sports programma, Milan van Dongen, voorspelt overigens dat 'Nico' in de basis staat vanmiddag tegen Fortuna Sittard: 'Hij gaat starten'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 44 reacties

Gast8377011749

Je plaatst een bericht als Gast8377011749