Aanvaller maakt zich niet druk: 'En de week daarna scoor ik en dan hoor je niemand meer'

Aanvaller maakt zich niet druk: 'En de week daarna scoor ik en dan hoor je niemand meer'

Bryan Linssen maakte afgelopen zomer de transfer van Vitesse naar Feyenoord. Bij Vitesse viel de aanvaller op door een goed rendement, maar bij Feyenoord moet de aanvaller zijn goede vorm nog zien te vinden. In Studio Feyenoord zegt de gelegenheidsspits dat hij denkt dat het wel goedkomt.


Op de vraag of het weinige scoren aan hem vreet is Linssen duidelijk: ''Ja na ja tuurlijk vreet dat wel aan je, het zou ook niet goed zijn als dat niet zou vreten aan je.'' Volgens de Limburger hoort het er bij als je bij een topclub als Feyenoord voetbalt en topsporter bent. Linssen zelf geeft aan dat hij wel weet hoe het in de voetballerij gaat en dat hij wel eens vaker een paar wedstrijden achter elkaar niet gescoord heeft.

De aanvaller kan zich nog iets van vorig jaar herinneren waar Marco van Basten zich kritisch uitliet over hem omdat hij een aantal keer een grote kans had gemist en dat ten koste ging van zijn goede naam. ''En de week daarna scoor ik en dan hoor je niemand meer.'' Aldus Linssen. Zelf denkt hij dat als hij nu twee wedstrijden wel scoort dat de wereld er weer anders uitziet en dat het dus alle kanten op kan soms.

Discussieer mee! 38 reacties

Gast9361488637

Je plaatst een bericht als Gast9361488637