'AS Roma komt deze window zeker terug'

'AS Roma komt deze window zeker terug'

In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International praten Michel van Egmond en Martijn Krabbendam over Feyenoord. In de rubriek 'Hé hallo met Mario' bellen ze met een bekende Feyenoorder of bekende met of van de club. In deze aflevering, Hans Kraaij Junior over de titelkansen van Feyenoord. Daarnaast gaat het over Berghuis en de keepers.


Hans Kraaij Jr. denk dat het lastig wordt voor Feyenoord om kampioen te worden. 'Wanneer ze kampioen worden is het een wereldwonder. PSV en Ajax hebben een megaselectie. Die kunnen acht dezelfde speler van hetzelfde niveau opstellen. Als Feyenoord tot de laatste drie wedstrijden voor meedoet en ze winnen de beker doen ze het geweldig. Dan levert Dick een wereldprestatie.'

Steven Berghuis staat in belangstelling van veel clubs. Echter zijn er van deze clubs maar een paar concreet geworden deze zomer, één van deze clubs was het Italiaanse AS Roma. Volgens Martijn Krabbendam is het best mogelijk dat AS Roma weer komt. 'De afgelopen window kwamen ze eigenlijk te laat, op de laatste dag. AS Roma komt zeker deze window terug. De kans dat Berghuis vertrekt deze winter schat ik 50/50.' Daar zit wel een maar aan. Steven Berghuis heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij voor een gereduceerd tarief weg kan. Deze clausule geldt echter alleen in de zomertransferperiode. 'Dat is een rare clausule. Ik weet niet wat Sjaak Troost daarmee wilde', aldus Krabbendam.

Volgens Van Egmond is het dramatisch dat Feyenoord geen goede tweede keeper heeft. 'Dat is nog armoediger dan geen spits hebben. Het is ongelooflijk dat ze geen goede tweede keeper hebben.' Marsman is momenteel de tweede doelman en van Egmond vraagt zich af of Marsman goed genoeg is 'Ze hadden natuurlijk eerst Vermeer en Jones, toen Vermeer en Bijlow, dan is dit wel anders', aldus Krabbendam. Er zijn wat andere opties. Te denken valt aan Warner Hahn of Michel Vorm. De eerste traint mee bij PEC Zwolle en de tweede is officieel gestopt. Volgens de clubwatcher van Voetbal International doet Feyenoord er geen goed aan om een van de twee binnen te halen. 'Hahn en Marsman is om het even en Michel Vorm is een goede keeper, maar zal alleen nog benefietwedstrijden spelen', zo stelt Krabbendam.

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast655030559

Je plaatst een bericht als Gast655030559