'Feyenoord raakte in de laatste twintig jaar voortdurend aan de bedelstaf'

'Feyenoord raakte in de laatste twintig jaar voortdurend aan de bedelstaf'

Het gaat sinds het bericht van Feyenoord over de investeerders over niet heel veel anders meer rondom de club. Ook Sjoerd Mossou schreef er deze ochtend over in het Algemeen Dagblad. Hij zag niet veel nieuws aangezien er al meerdere investeringen zijn geweest bij Feyenoord.


Feyenoord maakte gisteren bekend dat ze samen met een investeringsbank op zoek gaan naar externe investeerders. Het deed bij de aanhang een hoop optimisme opwaaien maar Mossou is wat minder optimistisch over de aankomende investeerders. Volgens de journalist is dit typisch Feyenoord, een bericht komt naar buiten en het hele Legioen staat op de banken. ''Gooi een kiezeltje in de vijver en prompt krijg je een golfslagbad.'' Aldus Mossou.

Volgens de journalist hebben de Rotterdammers het geld wel nodig om weer structureel aan te haken bij Ajax en PSV. Mossou begrijpt de supporters die er tegen zijn heel goed. ''Feyenoord raakte in de laatste twintig jaar voortdurend aan de bedelstaf, om daarna steeds smekend met de pet rond te gaan. Met succes, hoera, tot ook dát geld weer razendsnel verdampte.''

Lees meer over:

Discussieer mee! 103 reacties

Gast6086388191

Je plaatst een bericht als Gast6086388191