'Probleem Linssen bij Feyenoord ontrafeld door broer Edwin'

'Probleem Linssen bij Feyenoord ontrafeld door broer Edwin'

Feyenoord heeft afgelopen zomer veel in het werk gesteld om Bryan Linssen aan te trekken, toch komt de kleine aanvaller nog niet helemaal uit de verf bij de Rotterdammers. Zijn broer Edwin Linssen denkt dat het allemaal nog wel los gaat lopen.


Vaak wordt al gezegd dat Linssen last heeft van Kuipvrees, in gesprek met De Volkskrant denkt broer Edwin dat het wel losloopt. "Zijn voorgangers raakten sneller van de leg in zo’n fase, maar hij niet." Bryan zal terug slaan, ook al loopt het nu natuurlijk nog niet lekker. Linssen is geen spits, maar wel kop van jut doordat hij nog niet scoort.

Zijn broer is misschien wel de meest kritische volger van Bryan, maar ziet wel waar het aan schort, "Maar zo weinig aanvoer als hij nu krijgt, dat heeft hij nog niet eerder meegemaakt." Om daarna ook te stellen dat Feyenoord toch ook weet hoe Linssen zijn doelpunten maakte bij zijn vorige clubs? "Je weet dat hij veel kan scoren, maar is ook gekeken naar hoe die goals tot stand kwamen? Dan weet je hoe hij gebruikt moet worden."

FR-Fans.nl mini poll

Feyenoord en Linssen wordt het ooit een gelukkig huwelijk?

6946 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 111 reacties

Gast5839724657

Je plaatst een bericht als Gast5839724657