Van Hanegem: 'Van Bommel en Feyenoord kan een goede combinatie zijn'

Van Hanegem: 'Van Bommel en Feyenoord kan een goede combinatie zijn'

Feyenoord won in acht dagen drie keer en toch zijn er nog genoeg Feyenoordsupporters die klagen over Bryan Linssen. Willem van Hanegem snapt dat de aanvaller nog niet rendeert zoals bij Vitesse, maar vindt de manier waarop hij behandeld wordt door een gedeelte van de supporters totaal niet terecht.


In zijn column in het Algemeen Dagblad laat de Kromme zijn mening duidelijk blijken. "Bryan Linssen kan bij veel supporters van Feyenoord heel weinig goed doen. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog geen doorslaand succes met hem in de Kuip. Maar inmiddels vraag ik mij af of mensen nog wel normaal naar zijn spel kunnen kijken." Zeker na de wedstrijd tegen CSKA had de kritiek iets moeten verstommen. "Feyenoord speelde tegen CSKA Moskou in de Europa League de beste wedstrijd van het seizoen. Toch klaagde iedereen nog over Linssen en dat was die avond niet terecht. Hij deed wat hij kon, ontlastte zijn ploeggenoten met al zijn loopwerk, verstoorde de opbouw en was aanspeelbaar."

Ook wil Van Hanegem eens verder kijken dan Dick Advocaat als trainer van Feyenoord en ziet in Mark van Bommel misschien wel een goede opvolger. "Veel mensen zullen wel roepen dat hij niet bij Feyenoord past als PSV’er, maar ik denk het juist wel. Dat gif van hem, daar werden ze in de Kuip altijd gek van. Ik denk dat het een goede combinatie kan zijn, ook al omdat spelers doorgaans met hem weglopen. Ik vond Van Bommel geen pieper en dat kun je van de huidige top bij PSV allerminst zeggen. Van Gerbrands niet én van die trainer Schmidt ook niet."

FR-Fans.nl mini poll

Van Bommel een goede optie als opvolger van Advocaat?

11 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 103 reacties

Gast5462410720

Je plaatst een bericht als Gast5462410720