Van Eersel: 'Opmerkelijk dat Makkelie naar de kant wordt geroepen'

Bron: Rijnmond.nl
FC Groningen was regelmatig de betere partij tegen Feyenoord. Met name in de eerste helft was het heel slecht vindt Dennis van Eersel bij Rijnmond. Uiteindelijk hebben de Rotterdammers wel gewonnen. Het werd 2-0 voor de thuisploeg. Van Eersel viel op dat het niveau van Feyenoord zondag totaal niet vergelijkbaar was met het niveau tegen CSKA Moskou in de Europa League. Die wedstrijd eindigde na een 3-0 voorsprong in 3-1 waardoor de eerste Europese overwinning van het seizoen een feit werd. Vlak na rust kreeg FC Groningen een enorme kans. Van Eersel vond Feyenoord niet scherp zondagmiddag. Na de goal van Geertruida vond hij Feyenoord stabieler worden en zag hij dat ze bijna niks meer weg gaven. Na de 2-0 al helemaal niet meer. Beide doelpunten van Feyenoord tegen FC Groningen vielen in de tweede helft. In de eerste helft werd er ook al gescoord, maar door de VAR werd het doelpunt afgekeurd. 'Opmerkelijk dat Makkelie naar de kant wordt geroepen', vindt Van Eersel. De journalist concludeert dat er geen overduidelijke fout is gemaakt. Anders wordt de scheidsrechter in een buitenspelsituatie niet naar de kant geroepen.