De kranten: 'Sterk Feyenoord had meer verdiend'

Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord speelde gisteren in Kroatië gelijk tegen Dinamo Zagreb, maar dat de Rotterdammers niet met de winst naar huis gingen is vooral aan hun zelf te danken. Steven Berghuis miste in de 8ste minuut al een penalty, Bryan Linssen kreeg twee grote kansen en twintig minuten voor tijd kreeg Marcos Senesi ook nog eens de rode kaart voor geschoteld. Volgens het Algemeen Dagblad is een puntje oké, maar had er meer ingezeten voor de club. Het dagblad zag Feyenoord goed voor de dag komen. "Sterk Feyenoord verzuimt tegen Dinamo Zagreb de kansen te benutten, inclusief een strafschop." Toch is het volgens het AD opvallend dat Feyenoord in misschien wel de moeilijkste uitwedstrijd van de poule zo sterk voor de dag kwam en het vooral dankzij Berghuis, Linssen en Senesi niet verder kwam dan 0-0. Ook De Telegraaf zag dat Feyenoord meer verdiende dan de 0-0. De Rotterdammers beteugelde Dinamo, maar de spitsen faalden opzichtig. Het dagblad citeerde Advocaat nog eens. "We speelden heel volwassen en ik vond het middenveld echt goed staan. Ook heerlijk Orie (Kökcü) weer in de vorm te zien waarin ik hem wil zien.” De Telegraaf zag ook wederom Justin Bijlow uitblinken met enkele belangrijke reddingen.