'Een vreemde discussie als je zo weinig verliest'

'Een vreemde discussie als je zo weinig verliest'

Feyenoord wist na een teleurstellend gelijkspel de draad weer op te pakken tegen ADO Den Haag door met 4-2 te winnen. De grootste discussie na de wedstrijd bleek de speelwijze van Feyenoord. Waar de spelers graag hoog druk willen zetten, wil Advocaat de spelers op de kop van de cirkel pas opvangen. Voer voor discussie tijdens de AD Voetbalpodcast.


Tegen ADO Den Haag leken de spelers aan het langste eind te hebben getrokken, gezien het druk zetten van Feyenoord. Dit resulteerde wel in 2 tegengoals. Mikos Gouka vind de discussie ietwat vreemd: "Dit was wedstrijd 25 onder Advocaat en ze hebben pas 1 keer verloren, 24 keer niet. De wedstrijden daarvoor onder Stam deden ze wat de spelers willen en zag je uitslagen die je niet geloofde. Fortuna Sittard 4-1 bijvoorbeeld. Het is een vreemde discussie als je zo weinig verliest dat de spelers willen dat er anders gevoetbald moet worden."

De heren denken dat de spelers er te makkelijk over denken inzake de speelwijze. Advocaat heeft naar eigen zeggen een rommelige voorbereiding gedraaid, met soms maar elf spelers op het trainingsveld. Daarom vinden de heren het ook niet gek dat de ploeg zijn draai nog niet heeft kunnen vinden. "Tegen ADO Den Haag kon je ook zien de ruimtes die ze lieten. Als je zag hoe ADO daarmee om ging, had het ook nog fout kunnen gaan. Ze geven ook twee doelpunten weg tegen een club die geloof ik nog niet één keer tussen de palen had geschoten", zo besluit Gouka.

Lees meer over:

Discussieer mee! 14 reacties

Gast359994201

Je plaatst een bericht als Gast359994201