'Ik moet zeggen dat ik daar nooit naar kijk dus dat scheelt'

'Ik moet zeggen dat ik daar nooit naar kijk dus dat scheelt'

Burgemeester Ahmed Aboutaleb gaf deze week aan dat supporters van Feyenoord zich aan de maatregelen moeten houden vanwege de coronacrisis, anders dreigt er een leeg stadion. Dit vertelde de burgemeester bij Jinek.


Mark Diemers heeft ook gereageerd op deze kwestie. ''Uiteindelijk is het belangrijk dat we het virus onder controle houden'', aldus Diemers in gesprek met Rijnmond. ''Wij hopen dat iedereen zich netjes zal gedragen zodat we met de week misschien weer meer supporters kunnen verwelkomen. En mogelijk straks weer voor een volle Kuip kunnen spelen. Als je straks voor lege stadions moet gaan spelen wordt het een stuk lastiger en minder leuk.''

Afgelopen zondag speelde Feyenoord gelijk tegen FC Twente. Het spel was niet best, dat weet ik Diemers. Na afloop is er gesproken over de dingen die beter kunnen. ''Wat er niet goed ging hebben we besproken, maar dat houden we lekker intern.'' Naar praatprogramma's heeft de nieuweling van Feyenoord niet gekeken. "Ik moet zeggen dat ik daar nooit naar kijk dus dat scheelt. Je krijgt wel dingen mee. De ene week ben je fantastisch en de andere week kan je er niets meer van."

Lees meer over:

Discussieer mee! 4 reacties

Gast9848655542

Je plaatst een bericht als Gast9848655542