'Zo jong nog, maar toch zo volwassen'

'Zo jong nog, maar toch zo volwassen'

Justin Bijlow is met zijn 22 jaar al niet meer weg te denken uit de basiself van Feyenoord. De jonge keeper is volgens zijn ploeggenoten en zijn trainer Dick Advocaat een hele ervaren bijzondere keeper.


Afgelopen winter vertrok Kenneth Vermeer, op dat moment de eerste keeper van Feyenoord. Bijlow nam het stokje over als eerste keeper van Feyenoord en is inmiddels niet meer weg te denken onder de lat. Ook zijn trainer Dick Advocaat is lovend over hem. ''Zoals hij onder die lat staat, geweldig. Ik zeg het niet snel, eigenlijk ben ik als trainer altijd wel kritisch geweest op mijn keepers, maar Bijlow is 'top-top'. Zo jong nog, maar toch zo volwassen. Ongekend.'' zegt de trainer in het AD.

Ook ligt de keeper van jong Oranje goed in de groep. Ridgeciano Haps heeft ook positieve woorden klaarliggen voor zijn teamgenoot. ''Hij straalt zoveel rust uit. Er staat écht iemand. Een ervaren keeper van 22 jaar.'' Ook zegt de linksback gelijk een goede klik te hebben gehad met Bijlow. Volgens Haps zijn de twee al vanaf dag één heel goed met elkaar.

Ook George Johnston is meer dan positief over de geboren Rotterdammer. Zeker toen hij nieuw in Nederland kwam. ''Bijlow was heel belangrijk voor mij in die fase. Meteen behulpzaam, een topgozer''

Discussieer mee! 32 reacties

Gast2407144211

Je plaatst een bericht als Gast2407144211