Haps: 'In de Kuip zijn ze meestal heel energiek, dat helpt ons zeker'

Haps: 'In de Kuip zijn ze meestal heel energiek, dat helpt ons zeker'

Ridgeciano Haps startte afgelopen zaterdag in de basis op bezoek bij PEC Zwolle. Er werd met 0-2 gewonnen en hij is dan ook positief over de toekomst van Feyenoord. Naar aanloop van de thuiswedstrijd tegen FC Twente spreekt de linksback met Rijnmond.


In het vorige seizoen is er met Dick Advocaat een goede reeks neergezet in de Eredivisie. Ook de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen werd gewonnen. ‘De sfeer is goed binnen de groep en we moeten weer de winning mood creëren van afgelopen seizoen. Daar zijn we ook goed mee begonnen’, zegt Haps.

Het is geen geheim dat de linkervleugelverdediger een abonnement heeft op blessures. Haps maakt zich desondanks niet druk om de blessure van Tyrell Malacia en dat hij de enige fitte linksback is die Feyenoord op het moment heeft. ‘Het belangrijkste voor mij is om fit te blijven, dat staat op nummer één’, zegt hij.

De wedstrijd tegen FC Twente is de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Haps kijkt ernaar uit om weer in De Kuip te spelen: ‘Nu kunnen er ook weer 13.000 mensen in de Kuip, dat is mooi. 13.000 is toch wel een groot aantal en in De Kuip zijn ze meestal heel energiek, dat helpt ons zeker’. Hij hoopt wel dat de supporters zich zondag aan de regels houden zodat er in de toekomst meer mensen de ploeg kunnen aanmoedigen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 8 reacties

Gast183782448

Je plaatst een bericht als Gast183782448