'Hij had nu gewoon bij Feyenoord moeten spelen'

'Hij had nu gewoon bij Feyenoord moeten spelen'

Vandaag begint de eredivisie weer en ook voor Feyenoord begint vanavond de competitie weer. De mannen van AD Sportwereld blikken alvast vooruit op de eredivisie.


Op de vraag wat de lege of matig gevulde tribunes voor invloed gaan hebben antwoordde Ronald de Boer met een glimlach: 'Een jongen als Sam Larsson had nu eigenlijk nog bij Feyenoord moeten spelen. Dat was typisch een speler geweest voor een lege Kuip in coronatijd.' Ook denkt de Boer dat Feyenoord het meeste last gaat krijgen van de lege of voor een deel gevulde tribunes. Volgens de oud-voetballer is het publiek van Feyenoord echt een wapen en zorgt het voor de kleine details in een wedstrijd, de scheidsrechter die zijn kaarten in de openingsfase toch nog even op zak houd zal nu misschien wel gelijk de kaart uitdelen volgens de Boer.

Dan gaan de mannen over naar de kandidaten voor de titel. Volgens Pierre van Hooijdonk is AZ niet de grootste favoriet. 'AZ heeft bovendien geen spelers die weten wat het is om voor de prijzen te spelen. Feyenoord heeft die spelers al meer, maar kwalitatief is dat elftal wel heel afhankelijk van Steven Berghuis. Als die alsnog vertrekt, wat zeker niet valt uit te sluiten in deze langere transferperiode, dan valt er direct heel veel weg.' Volgens Ronald de Boer is Ajax favoriet alleen wordt het volgens hem geen 'walk in the park'. Ook volgens Fred Rutten is Feyenoord stabiel en zou het lang aan moeten haken in de strijd om de titel.

Feyenoord trapt vanavond om 20.00 af in het MAC³PARK stadion.

Lees meer over:

Discussieer mee! 12 reacties

Gast5988876231

Je plaatst een bericht als Gast5988876231