Jong Oranje haalt uit tegen Jong Wit-Rusland

Jong Oranje heeft flink uitgehaald tegen Jong Wit-Rusland. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi was met 0-7 te sterk voor de leeftijdsgenoten uit Wit-Rusland. De wedstrijd werd al in de eerste helft beslist. Oranje stond na 45 gespeelde minuten met 0-3 voor. Myron Boadu opende de score in de 2e minuut. De voorsprong werd zes minuten later verdubbeld door een benutte strafschop van Teun Koopmeiners. In de 33e minuut was het wederom Myron Boadu met zijn tweede doelpunt, waarmee hij Jong Oranje op een 0-3 voorsprong zette. In de tweede helft zorgden Dani de Wit met zijn twee doelpunten ('54 en '67), Kaj Sierhuis ('82) en Abdou Harroui ('90) voor een ruime overwinning van Jong Oranje op Jong Wit-Rusland. Jong Oranje staat na vijf gespeelde rondes op de eerste plaats met vijftien punten, drie meer dan Jong Portugal, dat tweede staat. De volgende wedstrijd speelt Jong Oranje thuis, op 8 september, tegen Jong Noorwegen, evenwel in de Johan Cruijff ArenA.