ANALYSE | Spaanse krant tipt Feyenoorder als opvolger Lionel Messi

ANALYSE | Spaanse krant tipt Feyenoorder als opvolger Lionel Messi

De kans is zeer groot dat Lionel Messi zal vertrekken bij FC Barcelona. De 8-2 nederlaag tegen Bayern München in de kwartfinale van de Champions League is voor de wereldster de druppel die de emmer deed overlopen. Messi wil zijn contract door middel van een clausule beëindigen. De Spaanse krant Marca heeft een lijstje gemaakt met tien potentiële opvolgers. Niemand minder dan Steven Berghuis staat ook in het lijstje.


Naast Steven Berghuis is er plek voor spelers als Neymar Jr. (Paris Saint-Germain), Mahrez (Manchester City), Dybala (Juventus) en Bruno Fernandes (Manchester United). Ook worden De Arrascaeta (Flamengo), Pizzi (Benfica), Gnabry (Bayern München), Sancho (Borussia Dortmund) en Werner (Chelsea) genoemd.

Berghuis wordt door Marca beschouwt als een goedkope en interessante optie op basis van zijn cijfers om Messi op te volgen. De Spaanse krant noemt de Apeldoorner een goede afmaker en passer en merkt onder andere op dat Berghuis zijn vrije trappen vaker op doel schiet dan de Argentijn.

Discussieer mee! 30 reacties

Gast3235501098

Je plaatst een bericht als Gast3235501098