'Het zijn stuk voor stuk goede middenvelders en ik hoop dat ik daar tussen kan komen'

'Het zijn stuk voor stuk goede middenvelders en ik hoop dat ik daar tussen kan komen'

Mark Diemers is een van de nieuwe aanwinsten van Feyenoord. De middenvelder kwam over van Fortuna Sittard en speelde in de voorbereiding al flink wat minuten voor de Rotterdammers. Wel weet Diemers dat hij de concurrentiestrijd bij Feyenoord aan moet gaan.


De nieuweling probeert zich extra te bewijzen op trainingen en in de wedstrijd. "Door te laten zien wat ik toevoegen aan het elftal'', aldus Diemers in gesprek met Rijnmond. ''Daar ben ik hard mee bezig. Gelukkig heb ik al veel minuten gemaakt en een goede indruk achter kunnen gelaten. Daar ben ik heel blij mee."

Met Leroy Fer, Jens Toornstra en Orkun Kökcü zijn spelers die ook op dezelfde positie spelen als Diemers. ''Het zijn stuk voor stuk goede middenvelders en ik hoop dat ik daar tussen kan komen. Ik kan eventueel ook nog aan de buitenkanten spelen. Er zullen genoeg kansen komen. Als ik goed door blijf trainen en in wedstrijden blijf presteren, dan heb ik er alle vertrouwen in dat het, ook voor mij, een succesvol seizoen gaat worden."

Lees meer over:

Discussieer mee! 30 reacties

Gast7003508989

Je plaatst een bericht als Gast7003508989