'Italiaanse journalist openbaart interesse Napoli in Feyenoorder'

'Italiaanse journalist openbaart interesse Napoli in Feyenoorder'

Feyenoord hoeft tot nu toe niet veel te vrezen voor vertrekkende basisspelers. Transfergeruchten hebben vooral betrekking op Marcos Senesi, maar die geruchten blijken wel hardnekkig. Dit weekend schrijven verschillende Napolitaanse media over de interesse van SSC Napoli in de Argentijn.


Journalist Ciro Venerato had het bij het radioprogramma Radio Goal over een mogelijke transfer. Venerato zinspeelt op een overgang van Senesi naar Napoli vanwege het aanstaande vertrek van Kalidou Koulibaly naar Manchester City. Senesi is een jonger en goedkoper (slechts tien miljoen euro) alternatief voor de andere spelers op de shortlist van Napoli, zoals Arsenal spelers Shkodran Mustafi en Sokratis Papastathopoulos. Ook Barcelona talent Jean-Clair Tobido wordt genoemd.

Senesi is extra interessant voor Italiaanse clubs vanwege zijn dubbele nationaliteit, de verdediger heeft ook een Italiaans paspoort. Senesi kwam pas afgelopen zomer naar Feyenoord toe, maar na zestien wedstrijden bij Feyenoord staat de Argentijn vol in de spotlights. Een knappe prestatie, aangezien de 23-jarige verdediger in de eerste weken van zijn verblijf bij Feyenoord werd afgedaan als miskoop.

Lees meer over:

Discussieer mee! 107 reacties

Gast7813653450

Je plaatst een bericht als Gast7813653450