'Als ik Feyenoord was, zou ik hem nu vastleggen'

'Als ik Feyenoord was, zou ik hem nu vastleggen'

Feyenoord lijkt de zaakjes voor het komende seizoen al redelijk op orde te hebben. Alleen het wegvallen van Malacia tot de winterstop zorgt er voor dat Advocaat het liefst nog een linksback aan de selectie toe wil voegen. Bij Voetbalpraat op Fox Sports worden de laatste ins en outs besproken van de Rotterdamse club.


Zo snapt Hans Kraaij Jr. helemaal niets van het feit dat Dylan Vente boos is dat hij moet aansluiten bij het Onder 21 elftal. "Denkt hij nou dat hij de concurrent wordt van Bozenik of Jorgensen, hij heeft 24 wedstrijden gespeeld en 3 goals en 17 wedstrijden bij RKC en 0 goals gemaakt, wat denkt hij nou?" Kees Kwakman begrijpt het sentiment van Vente wel die ziet dat de spits al jaren met het eerste mee trainde.

Gisteren werd ook bekend dat Eric Botteghin zich nog een jaar aan de club zal verbinden. Volgens Hans Kraaij jr. heeft de Braziliaan eerst rondgekeken naar de mogelijkheid om 'te cashen' en toen dat niet lukte alsnog getekend. De robuuste verdediger past in het straatje van Advocaat die zeer tevreden was over de stopper. Een logische keuze, aldus Leo Driessen. De analist verwacht ook dat Calvin Verdonk binnenkort bij zal tekenen, ondanks dat gisteren bekend werd dat er geen budget voor zou zijn. "Dat is toch gewoon de meest logische oplossing allemaal?"

Tot slot lijkt het er vooralsnog op dat Senesi nog een jaar te bewonderen is in de Kuip. De Argentijnse verdediger maakte veel indruk en de Europese subtop lijkt al aan hem te trekken. Kraaij jr. denkt dat Feyenoord er dan ook zeer verstandig aan doet om alvast een opvolger vast te leggen. "Micky van der Ven heeft aangegeven dat hij nog een jaar bij Wim Jonk wil spelen. Als ik Feyenoord was, zou ik hem nu vastleggen en nog een jaar verhuren aan Volendam. Wat moet hij kosten, 2 miljoen toch Kees? Dan betalen ze nu 5 ton vooruit en dan kan Volendam ook iets. Dan hebben ze voor Senesi een vervanging."

Lees meer over:

Discussieer mee! 81 reacties

Gast6137229583

Je plaatst een bericht als Gast6137229583