'De missing link die écht het verschil zou kunnen maken'

'De missing link die écht het verschil zou kunnen maken'

Feyenoord wist in de voorbije weken al verschillende spelers aan zich te binden voor het nieuwe seizoen. Naar verluidt is Arnesen na de komst van Linssen in ieder geval nog op zoek naar een verdediger en een middenvelder. Die middenvelder zou best wel eens Oğuzhan Özyakup kunnen worden. De middenvelder deed het afgelopen half jaar slechts 2 wedstrijden mee, maar maakte een sterke indruk.


Onlangs werd bekend dat Özyakup over interesse niet hoeft te klagen. De speler schijnt zelf ook graag in Nederland te willen blijven. Wij vroegen van FR-Fans.nl dan ook aan jullie of Feyenoord er alles aan moet doen om Özyakup langer aan de club te verbinden. Van de 948 reacties waren er 81% positief oftewel 767.

Vaste reaguurder Claudio is in ieder geval volledig overtuigd van de middenvelder: "De missing link die écht het verschil zou kunnen maken." Iets waar Gast5032305973 het roerend mee eens is. "Özyakup is van een andere orde dan de gemiddelde eredivisie speler."

Toch is niet iedereen het eens over hoe ver Feyenoord zou moeten gaan voor de speler. Bottenboer zegt daar bijvoorbeeld het volgende over: "Je moet er nooit 'alles' aan doen. Je moet er aan doen wat je bereid bent te doen voor de individuele speler waar het om gaat."

Lees meer over:

Discussieer mee! 31 reacties

Gast2022739655

Je plaatst een bericht als Gast2022739655