'Feyenoord moet verkopen om zwarte cijfers te schrijven'

'Feyenoord moet verkopen om zwarte cijfers te schrijven'

In de eerste weken van deze zomer is Feyenoord al behoorlijk actief geweest op de transfermarkt. Mark Diemers kwam over van Fortuna Sittard, Christian Conteh werd heel goedkoop gehaald bij Sankt Pauli en Bryan Linssen werd gehaald om het gat van Luis Sinisterra op te vullen vanwege zijn blessure. Maar de Rotterdammers kunnen natuurlijk in een jaar als deze niet alleen spelers aantrekken natuurlijk.


De Telegraaf plaatste zaterdagochtend een analyse van hoe Feyenoord er voor staat. Vooralsnog is het vooruitzicht meer dan goed voor de Rotterdammers, Steven Berghuis blijft en Orkun Kokcu en Leroy Fer hebben beide hun contract verlengd. Maar ondanks het positieve nieuws moet Feyenoord ook verkopen net als elke andere Nederlandse betaald voetbalorganisatie om niet in het rood te gaan staan.

Zo zit de kans er in dat Marcos Senesi deze zomer nog verkocht wordt aan een Europese topclub. Feyenoord zou minimaal het transferrecord (18 miljoen) vragen voor de Argentijnse verdediger. Maar ondanks dat Feyenoord genoodzaakt is om te verkopen, gaat Frank Arnesen zijn spelers niet goedkoop 'op marktplaats' zetten.

Discussieer mee! 136 reacties

Gast7797228026

Je plaatst een bericht als Gast7797228026