Verrassende basisplaats voor aanwinst: 'Dat is zijn favoriete plek hè'

Verrassende basisplaats voor aanwinst: 'Dat is zijn favoriete plek hè'

In het praatprogramma Voetbalpraat wordt met name de buitenlandse competities besproken. Toch hadden de heren Hans Kraaij jr. en Mario Been aan tafel bij Vincent Schildkamp en Pascal Kamperman een gaatje gevonden voor de mooiste club van Nederland. Mark Diemers werd deze week aangetrokken door Feyenoord en volgens Mario Been is dat niet zomaar een breedte versterking.


"Ik denk dat Feyenoord dit soort type voetballers nodig heeft. Ik vind hem enorm creatief, kan uitvoeren wat hij ziet en een geweldige trap in z'n voeten", aldus Been. De voormalig middenvelder looft Diemers vooral om z'n 'slimme' spel en verwacht dat Diemers zeker kan gaan concurreren met Toornstra en Kökcü. Kraaij jr. sluit zich aan bij de woorden van Been. "Alleen Berghuis kan wat hij kan, als hij de bal aan de voet heeft gebeurt er wat." Hansie Hansie ziet ook wellicht een gouden mogelijkheid als basisspeler voor Diemers: "Je moet hem net zo veel vrijheid geven op links als Berghuis heeft op de rechterkant. Dat is zijn favoriete plek hè."

Been weet en passant ook te melden dat Jan-Paul van Hecke geen akkoord heeft bereikt met AS Monaco. De club uit de stadstaat was bereid om 2 miljoen voor de verdediger te betalen en direct te verhuren aan een Nederlandse club. Van Hecke heeft dat aanbod naast zich neergelegd. Kraaij jr. is zoals altijd extreem lovend over 'zijn' ontdekking en haalt Veerman en Bijlow aan als voorbeelden van spelers die hij ook een grote toekomst voorspelt. "Als Feyenoord 1,5 of 2 miljoen heeft om te besteden moeten ze dat meteen doen."

FR-Fans.nl mini poll

Diemers in een vrije rol op linksbuiten, goede optie?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 76 reacties

Gast4128157936

Je plaatst een bericht als Gast4128157936