'Fer en Besiktas bereiken principeakkoord: 2 seizoenen met optie tot 3'

'Fer en Besiktas bereiken principeakkoord: 2 seizoenen met optie tot 3'

Door de Coronacrisis is Feyenoord al een lange tijd bezig om de aflopende contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen. Beide spelers zouden geld moeten inleveren en zouden daar niet negatief tegenover staan, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Ook kon Feyenoord Bryan Linssen niet halen door deze situatie. Door deze ontwikkelingen zijn meerdere clubs aan het jagen op het tweetal.


Volgens het Turkse Evening hebben Besiktas en Leroy Fer een principeakkoord bereikt over een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen. De middenvelder zou een jaarsalaris van 1 miljoen euro netto kunnen opstrijken bij de Turkse club. Zodra Leroy Fer de medische keuring doorkomt, worden de handtekeningen gezet.

Evening meldt dat Fer dit seizoen 800.000 euro verdiende bij Feyenoord. Arnesen had de middenvelder een aanbieding gedaan die lager was dan zijn huidige salaris. De middenvelder wees het aanbod echter meteen af.

Het medium meldt ook dat Feyenoorders Orkun Kökcü en Oğuzhan Özyakup een rol hebben gespeeld in de (mogelijke) transfer. Zij zouden Fer hebben overtuigd om voor de Turkse club te kiezen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 100 reacties

Gast7420703336

Je plaatst een bericht als Gast7420703336