Derksen: 'Op basis van wat maken ze hem trainer van een topclub met ambities?'

Derksen: 'Op basis van wat maken ze hem trainer van een topclub met ambities?'

Johan Derksen geeft, in het programma Groeten uit Grolloo van Veronica Inside, zijn mening over het feit dat technisch directeur Frank Arnesen heeft bevestigd dat Dirk Kuyt op termijn de hoofdtrainer van Feyenoord moet worden. "De mensen moeten mij eens uitleggen waarom Dirk Kuyt in dit land heilig verklaard wordt", begint de oud-voetballer.


Derksen vertelt dat Kuyt zeker een mooie carrière heeft gehad. "Niks op aan te merken. Ik had wel mijn twijfels bij zijn transfer van Utrecht naar Feyenoord of hij het aankon. Nou, dat kon hij aan. Bij zijn transfer naar Liverpool had ik dezelfde twijfels en ook dat kon hij aan. Hij heeft in zijn hele carrière bewezen dat hij ieder niveau aankan."

Na zijn carrière begon Dirk Kuyt aan de functie als jeugdtrainer bij Feyenoord O19. Door de mindere resultaten die Kuyt behaalde, snapt 'De Snor' niet dat Kuyt de hoofdkandidaat is voor het trainerschap. "Op basis van wat maken ze hem trainer van een topclub met ambities? Hij heeft geen enkele CV en het is geen toeval dat Dick Advocaat hem niet in zijn technische staf wil hebben. Als Dick weer een geweldig jaar met Feyenoord draait, kan je niet zomaar zeggen dat hij te oud is en weg moet. Hij heeft het gewoon naar zijn zin bij Feyenoord."

Derksen denkt niet dat het de rust van Advocaat gaat verstoren. "Nee, Dickie wordt hier niet onrustig van. Zolang hij bij Feyenoord is, is hij de baas. Als de baas Dirk Kuyt er nu niet bij wil, dan zegt dat veel want normaal gesproken zou Dick Dirk, met veel ervaring, er wel bij willen hebben. Maar hij heeft er geen behoefte aan."

FR-Fans.nl mini poll

Eens met Derksen?

0 stemmen

Discussieer mee! 41 reacties

Gast7430565686

Je plaatst een bericht als Gast7430565686