Linssen: 'De eerste aanbieding was minder dan die van Vitesse'

Linssen: 'De eerste aanbieding was minder dan die van Vitesse'

Bryan Linssen komt niet naar Feyenoord. De aanvaller heeft er geen goed gevoel bij en wil zijn vervolg stap vooral op gevoel maken. Vooral de financiële aanbieding van Feyenoord viel volgens Linssen tegen.


“Ik had een eerste gesprek met Frank Arnesen en dat was heel positief. Ik ging daar weg met het idee dat de kans groot was dat ik volgend seizoen bij Feyenoord zou spelen. Maar ik ben op een leeftijd dat het hele plaatje moet kloppen. Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn. Het is niet zo dat ik een geldwolf ben. Maar als de eerste aanbieding minder is dan die van Vitesse, dan had ik net zo goed hier kunnen blijven. Zoiets doet ook wat met je gevoel”, aldus Linssen in De Telegraaf.

Dat Feyenoord momenteel problemen heeft met mensen aantrekken of vasthouden lijkt duidelijk. De Rotterdammers lijken zich voorzichtig op te stellen door de coronacrisis en daarmee moeilijk contracten te kunnen verlengen. Ook de aanbieding richting Linssen lijkt daar een voorbeeld van.

Lees meer over:

Discussieer mee! 114 reacties

Gast6395783494

Je plaatst een bericht als Gast6395783494