Opvallende geruchten uit Turkije: 'Kuijt moet Turkse topclub uit de brand helpen'

Opvallende geruchten uit Turkije: 'Kuijt moet Turkse topclub uit de brand helpen'

In Nederland is de competitie voortijdig beëindigd. Waar in België en Frankrijk het voorbeeld van de KNVB werd gevolgd, denkt men in andere landen na over een herstart van het profvoetbal. In Duitsland is de bal gisteren al gaan rollen, ondanks dat het coronavirus nog op de loer ligt. Ook in het voetbalgekke Turkije kan men niet wachten, een Feyenoorder zou daarbij een rol kunnen spelen.


Het Turkse Fotosport meldt namelijk dat de kwakkelende topclub Fenerbahçe Dirk Kuijt wil aanstellen als tijdelijke coach. 'Fener' doet het teleurstellend in de competitie met een voorlopige zevende plaats na 26 wedstrijden. Voorzitter Ali Koç is om die reden om zoek naar een tussenpaus. Kuijt is daarbij overigens niet de enige optie voor de Turken, ook de naam van Yalçın Koşkavak zingt rond.

Na de ramadan wordt een knoop doorgehakt over de nieuwe (tijdelijke) hoofdtrainer van Fenerbahçe. Als Kuijt zou worden aangesteld en de competitie goed afsluiten, dan zou hij ook in aanmerking komen voor een vaste plek als coach in Istanbul. In eerste instantie gaat het dus om een tijdelijke functie.

FR-Fans.nl mini poll

Kuijt is klaar om als hoofdcoach aan de slag te gaan

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 78 reacties

Gast2811374086

Je plaatst een bericht als Gast2811374086