Pachonik: 'Ik weet niet wat er waar is van de interesse'

Pachonik: 'Ik weet niet wat er waar is van de interesse'

Tobias Pachonik is een van de revelaties van VVV-Venlo van afgelopen seizoen. De rechtsback heeft zich in de kijker gespeeld en er schijnt veel interesse rond zijn persoon te zijn, ook de naam van Feyenoord en PSV in Nederland worden genoemd. Zijn zaakwaarnemer Ersin Akan krijgt alle ruimte in deze en zelf bemoeit hij zich er niet mee.


In gesprek met Voetbal International gaat hij in op de interesse. ‘Twee geweldige clubs’, reageert de verdediger wanneer hem gevraagd wordt naar de interesse van Feyenoord en PSV.

‘Kijk alleen naar de grote voetballers die er hebben gespeeld. Bij Feyenoord, de club van Robin van Persie. Leuk dat mijn naam met zulke clubs in verband wordt gebracht. Ik heb tegen zowel PSV als Feyenoord ook wel aardig gespeeld, dit seizoen. Maar ik weet niet wat er waar is van de interesse. Ik laat dat allemaal over aan mijn zaakwaarnemer, Ersin Akan. Hij weet wat ik wil. Dat ik stap voor stap wil toewerken naar het voor mij hoogst mogelijk niveau. Ik wil de beste speler worden die ik kan zijn. Ersin weet ook dat ik gelukkig ben in Nederland. Ik blijf hier heel graag nog een tijdje langer spelen.’

FR-Fans.nl mini poll

Is dit een toegevoegde waarde voor Feyenoord?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 3 reacties

Gast5796591414

Je plaatst een bericht als Gast5796591414