De Telegraaf: 'Huurling van Feyenoord wil graag blijven'

De Telegraaf: 'Huurling van Feyenoord wil graag blijven'

Afgelopen winter besloot Feyenoord Oguzhan Özyakup te huren van het Turkse Besiktas voor een half jaar. Dat betekent dat deze zomer het huurcontract verloopt. Maar de 27-jarige middenvelder heeft het voorlopig nog wel naar zijn zin in Rotterdam-Zuid. De Turkse middenvelder kwam nog niet heel veel in actie voor de Rotterdammers maar toch zou hij graag blijven bij Feyenoord volgens De Telegraaf. Özyakup heeft aangegeven dat mocht Feyenoord hem willen houden dat hij blijft in de Kuip.


Ruim een week geleden werd bekend gemaakt dat Dick Advocaat nog een jaar langer aan het roer staat bij Feyenoord. De 72-jarige trainer ziet in Özyakup wel een speler die de club sportief beter maakt en zou dus graag nog langer met hem samenwerken.

Zolang de Turkse middenvelder nog een contract in de Kuip heeft traint hij nog bij Feyenoord. Gisteren stonden de spelers van Feyenoord namelijk weer voor het eerst op 1908 waaronder dus ook Özyakup. De training werd in kleine groepjes afgewerkt van zes spelers met twee trainers.

Lees meer over:

Discussieer mee! 24 reacties

Gast3044714437

Je plaatst een bericht als Gast3044714437