Veerman ontkent geruchten niet: 'Heb wel wat van mijn zaakwaarnemer gehoord'

Veerman ontkent geruchten niet: 'Heb wel wat van mijn zaakwaarnemer gehoord'

Nu de competitie officieel is beëindigd kan Feyenoord écht gaan nadenken over de selectie voor het aankomende seizoen. Hoewel het niet duidelijk is of er dit jaar nog gevoetbald gaat worden, lijkt Feyenoord in Nederland al één transfertarget te hebben: sc Heerenvener Joey Veerman.


Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, de geruchten dat Feyenoord interesse heeft zijn hardnekkig. Bij het lokale tv-station van Volendam RTV LOVE reageert Veerman zelf op de geruchten: 'Ik heb wel wat dingen gehoord via mijn zaakwaarnemer', reageert Veerman. 'Voor de rest is er nog niks concreets. Heel politiek-correct, dat zou je aan Gerry Hamstra (red. technisch manager sc Heerenveen) moeten vragen'.

Veerman speelt pas sinds de zomer van 2019 voor sc Heerenveen, maar maakt een stormachtige ontwikkeling door. De 21-jarige Volendammer is van origine een defensief ingestelde middenvelder, maar speelde dit seizoen vaak offensiever. Een en ander resulteerde in 22 wedstrijden in vier doelpunten en vijf assists. Een prima aantal voor de Eredivisiedebutant.

De interesse van Feyenoord is ook niet onlogisch. Renato Tapia loopt uit zijn contract, terwijl ook nog niet duidelijk is hoe lang Leroy Fer in Rotterdam wil blijven. Liam Kelly lijkt ook niet te hoeven hopen op een nieuwe kans bij Feyenoord, terwijl men in Rotterdam nog niet overtuigd is van de kwaliteiten van Wouter Burger. Bij een goed bod (geschatte waarde drie miljoen euro) lijkt Heerenveen, gezien de financiële onzekerheid vanwege de coronacrisis, ook niet de hakken in het zand te zetten.

Zie hieronder het interview met Veerman.

FR-Fans.nl mini poll

Veerman is overbodig, Feyenoord heeft voldoende goede jeugdspelers

8 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 61 reacties

Gast8590725018

Je plaatst een bericht als Gast8590725018