'Feyenoord in gesprek met Zuid-Amerikaanse talenten'

'Feyenoord in gesprek met Zuid-Amerikaanse talenten'

Het voetbal staat al een tijdje stil, maar op de transfermarkt is het over het algemeen niet stil. Ook bij Feyenoord is het rondom transfers niet stil. Volgens het Italiaanse blad Calcio Mercato is Frank Arnesen in gesprek met twee talenten uit Ecuador. Allebei spelend voor Independiente del Valle.


Één van de talenten is WIlliam Pacho, een fysiek sterke centrale verdediger. De verdediger is nog maar 18 jaren oud en staat bekend om een goede inzet en zijn fysieke kwaliteiten.

De andere speler van Independiente del Valle waar Feyenoord interesse in heeft is Moises Caicedo. Caicedo is net als zijn teamgenoot 18 jaren oud. Hij wordt gezien als een box-to-box middenvelder die graag centraal staat maar ook op de flank kan spelen.

Feyenoord zou graag de twee talenten inlijven en Arnesen zou al in gesprek zijn met Independiente del Valle om de twee Zuid-Amerikanen naar Rotterdam te halen. Alleen zijn er meer kapers op de kust. Ook schijnen Sevilla en een aantal Italiaanse ploegen interesse te hebben in Caicedo en Pacho.

Lees meer over:

Discussieer mee! 57 reacties

Gast6459742329

Je plaatst een bericht als Gast6459742329