Driessen: 'Hij voert nu in die rol lange-tenen-politiek'

Driessen: 'Hij voert nu in die rol lange-tenen-politiek'

Momenteel is er in de voetbalwereld onenigheid over de manier waarop er met het huidige seizoen wordt omgegaan. AZ, PSV en Ajax zouden het seizoen per direct willen beëindigen, maar Feyenoord en Sparta zijn daar dan weer op tegen. Valentijn Driessen beschuldigd de Rotterdamse clubs van onfatsoenlijk leiden.


"De persoonlijke integriteit van onder anderen Overmars, Toon Gerbrands (PSV) en Robert Eenhoorn (AZ) wordt zonder enige terughoudendheid in twijfel getrokken door bijvoorbeeld Sparta-directeur Henk van Stee en zijn Feyenoord-collega Mark Koevermans. Het trio wordt indirect beschuldigd coronadoden te gebruiken", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf.

Driessen denkt dat het voor Sparta lastig wordt, gezien hun samenwerking met Ajax. "Dat wordt prettig vergaderen als Van Stee zijn hand komt ophouden bij Overmars, omdat de jeugdopleiding van Sparta zonder de euro’s van Ajax weinig meer voorstelt. Zo ver zal het met Koevermans niet eens komen. Hij zei ooit al de leiderschapskwaliteiten te missen voor het directeurschap bij Feyenoord en voert nu in die rol lange-tenen-politiek."

Discussieer mee! 73 reacties

Gast4655961112

Je plaatst een bericht als Gast4655961112