'Dat gevoel is bij mij in ieder geval weg'

'Dat gevoel is bij mij in ieder geval weg'

In de woensdagmiddag editie van FC Rijnmond ging de aandacht uit naar de beslissing van de UEFA om de competities uit te laten spelen in de zomer. Wél is er een eis gesteld door de UEFA dat alle competities op 3 augustus afgelopen moeten zijn, zo meldt RTV Rijnmond op de website.


Deze editie was verder opmerkelijk omdat het werd opgezet door middel van een videoverbinding, met als gasten chef sport Ruud van Os en de Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop.

Van Os: 'Ze gaan er dan vanuit dat we in juni weer normaal kunnen doen en ik vraag me af of dat wel kan." Hij vervolgt: "Ik begrijp dat die wens er is, maar of het realistisch is dat weet ik niet. En denk je dat men in Noord-Italië denkt aan het afmaken van het voetbalseizoen?"

Feyenoord kende voor de stop een hele sterke periode. Volgens Bischop is het zonde dat er niet kon worden doorgevoetbald. "Natuurlijk leefde je helemaal toe naar de bekerfinale en de ontknoping van de competitie, waar Feyenoord misschien nog wel hoge ogen ging gooien, maar dat gevoel is bij mij in ieder geval helemaal weg."

Lees meer over:

Discussieer mee! 15 reacties

Gast1893309940

Je plaatst een bericht als Gast1893309940