'Bozeník in de zevende hemel na het horen van nieuws van Feyenoord'

'Bozeník in de zevende hemel na het horen van nieuws van Feyenoord'

Feyenoord heeft Robin van Persie aangetrokken als spitsentrainer. De voormalig spits en nog altijd topschutter van Oranje staat met regelmaat één keer per week op het veld in Rotterdam, om bijvoorbeeld Robért Bozeník de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Frank Arnesen en Dick Advocaat hebben Van Persie benaderd en hun aanpak beviel hem wel.


Ook schijnt Bozeník in zijn nopjes te zijn volgens De Telegraaf: "Bozenik verkeerde volgens zijn medespelers in de zevende hemel. Hij was al zijn hele leven fan van Van Persie en droeg bij zijn oude club zelfs hetzelfde rugnummer (32) als de Nederlander. De Slowaak kon bijna niet geloven dat zijn held de bereidheid heeft om hem de kneepjes van het vak bij te brengen."

De reden dat Van Persie gevraagd is, is dat Advocaat vindt dat Bozeník nog lang niet de gepolijste spits is. De Telegraaf gaat verder. "Wat iedereen, inclusief Van Persie, wél aanspreekt, is de ongekende spirit van de Oost-Europeaan. Bozenik wil het liefst elke wedstrijd veertig sprints maken en is bereid alles voor zijn ploeggenoten te doen."

Discussieer mee! 62 reacties

Gast9016336714

Je plaatst een bericht als Gast9016336714