Van Hanegem: 'Deze spelers nemen Feyenoord echt bij de hand'

Van Hanegem: 'Deze spelers nemen Feyenoord echt bij de hand'

Willem van Hanegem denkt niet dat Feyenoord kampioen gaat worden. De Rotterdammers hebben een achterstand van zes punten op AZ en Ajax en dat is volgens de kromme niet overbrugbaar. Toch ziet hij in AZ de grootste kanshebber. “Als je het realistisch bekijkt zijn AZ en Feyenoord beter dan Ajax. Op dit moment dan.”


Van Hanegem geeft in zijn column in het Algemeen Dagblad aan dat hij steeds vaker de vraag krijgt of Feyenoord landskampioen kan worden. “Ik moet zeggen: zo goed als de eerste helft tegen Willem II had ik ze dit seizoen nog niet gezien. Dat zag er echt goed uit. We kunnen dus stellen dat ze bij Feyenoord beter gaan spelen. Wie Ajax aan het werk ziet, kan dat onmogelijk zeggen. Ik vond het zaterdagavond tegen Heerenveen nog steeds helemaal niets, eerlijk gezegd.”

De kromme gaat er niet vanuit dat Feyenoord kampioen gaat worden. Al vindt hij momenteel Feyenoord wel beter dan Ajax. Alleen AZ maakt volgens de oud-trainer meer kans. Wat hij mooi vindt is dat er enkele spelers bij Feyenoord opstaan. Steven Berghuis neemt echt het heft in handen, zeker tegen NAC Breda, maar ook Marcos Senesi wordt steeds beter. “Maar, niet alleen NAC was kansloos in de Kuip, van Willem II kon hetzelfde worden gezegd. De verdediging van Feyenoord staat echt goed. En Marcos Senesi speelde gewoon heel goed. Als ze dit vasthouden, kan het nog spannend worden in de eredivisie. “

Lees meer over:

Discussieer mee! 43 reacties

Gast716498445

Je plaatst een bericht als Gast716498445