Experiment geslaagd: 'Hij was verdedigend echt uitstekend'

Experiment geslaagd: 'Hij was verdedigend echt uitstekend'

Na twee onthutsend slechte wedstrijden, speelde Feyenoord vandaag PSV in Eindhoven van de mat. In een topper die eigenlijk maar één winnaar verdiende werden de punten toch gedeeld. Martijn Krabbendam van Voetbal International wordt gevraagd naar een analyse van de wedstrijd tussen de nummers drie en vier van de eredivisie.


"Het moet voor Feyenoord voelen alsof ze gelijk hebben gespeeld bij Groningen of Vitesse uit, zeker als je naar het spelbeeld kijkt. Feyenoord was de heersende partij, op een paar fases na", spreekt de clubwatcher in klare taal. Ondanks dat Feyenoord de betere ploeg was, ontbrak het aan killersinstinct in de voorhoede. "Je moet er dan wel meer uithalen dan Feyenoord heeft gedaan. Dick zei dat hij kon leven met een punt, maar als Advocaat diep in z'n hart kijkt kan hij niet tevreden zijn met een punt."

Krabbendam vond dat Feyenoord met name in voetballend opzicht gigantisch is gegroeid. "Als je ziet hoeveel ontwikkeling de ploeg heeft gemaakt in 3 maanden tijd, dat is enorm. In december was PSV nog de beter voetballende ploeg en vandaag maakte Feyenoord het spel." Het experiment Ridgeciano Haps op linksbuiten kon Krabbendam wel bekoren: "Heeft lang niet gespeeld, maar brengt agressie. Hij was verdedigend echt uitstekend. Als aanvaller moet hij wel meer brengen, maar kan je dat verwachten van iemand die er zo lang uit heeft gelegen?"

FR-Fans.nl mini poll

Haps de rest van het seizoen op linksbuiten?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 62 reacties

Gast49732142

Je plaatst een bericht als Gast49732142