Van der Heijden: 'We wilden hem eren met een overwinning en dat is gelukt'

Van der Heijden: 'We wilden hem eren met een overwinning en dat is gelukt'

Jan-Arie van der Heijden mocht vandaag weer even spelen voor Feyenoord door een blessure in de slotfase van Edgar Ié. De verdediger zei na afloop bij Foxsports dat voetbal vandaag niet het belangrijkste was en dat het vandaag voornamelijk ging over Carlo de Leeuw.


‘Vandaag was voetbal niet het belangrijkste, we kwamen hier maar voor één man en dat is Carlo de Leeuw. We wilden hem eren met een overwinning en dat is gelukt. Het zegt meer over hoe we aan het einde hem hebben kunnen eren en ik hoop dat we het verdriet van zijn familie met 1% hebben kunnen verminderen.’ Aldus van der Heijden.

Volgens Van der Heijden wilde Advocaat vooraf nog zeggen waar het vandaag om draaide, maar kreeg hij het niet over zijn lippen. Vlak voor de wedstrijd kwam de selectie nog bij elkaar in de kring en dat deed Van der Heijden veel. ‘Voor de wedstrijd kwamen we nog even bij elkaar en Leroy had de moed om te zeggen waar het vandaag om ging en dat was echt wel even mooi. Carlo was echt een gouden gozer en echt een groot gemis.’

Discussieer mee! 5 reacties

Gast7495795291

Je plaatst een bericht als Gast7495795291