'De mensen die Kenneth Vermeer veel beter vonden, ik hoor ze niet meer'

'De mensen die Kenneth Vermeer veel beter vonden, ik hoor ze niet meer'

Feyenoord won afgelopen week twee keer, Willem van Hanegem zag het gebeuren en stelde dat Feyenoord meer kans heeft op rechtstreekse plaatsing voor Europees Voetbal dan PSV. Opvallend is dat hij Ryan Gravenberg en Mo Ihattaren ziet als grote talenten, die stuurloos voetballen.


'Wat dat betreft genoot ik van Leroy Fer afgelopen week in het bekertoernooi. Hij vertelde Lutsharel Geertruida de waarheid. En geloof me, uiteindelijk plukt die jongen daar de vruchten van. Iedereen wil maar aardig zijn voor elkaar. Steven Berghuis gaf zaterdagavond een voorzet op de nieuwe spits Róbert Bozeník. Niet bepaald op maat, maar die Slowaak stak toch maar zijn duim omhoog. Dat neem ik hem niet kwalijk hoor, hij is er net en dan hou je jezelf gedeisd. Maar het kostte hem een doelpunt. En uiteindelijk is het de bedoeling dat je dat gewoon duidelijk maakt aan medespelers', aldus De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Ook ziet hij het middenveld van Feyenoord sterker worden. 'Ik denk daarom dat het binnenhengelen van Oguzhan Özyakup wel belangrijk kan zijn voor Feyenoord. Die gozer neemt de leiding en hij speelde zo makkelijk. Met Özyakup en straks Orkun Kökcü weer als hij fit is, wordt Feyenoord vast leuker om naar te kijken. En Justin Bijlow, die laat al weken zien hoe goed hij is. De mensen die Kenneth Vermeer veel beter vonden, ik hoor ze niet meer.'

Discussieer mee! 33 reacties

Gast3438734763

Je plaatst een bericht als Gast3438734763