UPDATE | 'Feyenoord rond met Ozyakup'

UPDATE | 'Feyenoord rond met Ozyakup'

Volgens Feyenoord Transfermarkt en Kuiptalk is Feyenoord bezig met het vastleggen van een middenvelder. Volgens de Twitter-accounts zou het gaan om Oğuzhan Özyakup.


Özyakup speelt momenteel voor Beşiktaş. De 27-jarige middenvelder zal, mocht de deal rondkomen, op huurbasis overkomen. Özyakup is geboren in Nederland, maar heeft de Turkse nationaliteit. De middenvelder speelde in de jeugdopleiding van AZ. Daarna maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Arsenal. In 2012 kocht Beşiktaş de speler.

Feyenoord Transfermarkt geeft aan de Rotterdammers ook nog kijken naar andere middenvelder. De transfermarkt sluit vrijdag.

Update 27-01-2020 13:29
Volgens het Twitter-account Fanatik zou Feyenoord Oğuzhan Özyakup gaan huren met een optie tot koop. De Rotterdammers zullen het salaris van de middenvelder betalen wanneer de speler wordt gehuurd.

Update 27-01-2020 15:23
Het is dringen op de transfermarkt in Rotterdam. Technisch directeur Frank Arnesen gaf vandaag aan dat hij niks kon bevestigen of ontkennen omtrent de komst van een eventuele middenvelder. Daarentegen meldt een Turkse journalist dat Feyenoord al 100% rond is met Özyakup. De journalist in kwestie, genaamd Övünç Özdem, lijkt een redelijk betrouwbare bron. Waar Feyenoord eerder vandaag Robert Bozenik groots onthaalde, hopen de Rotterdammers Özyakup op korte termijn ook te verwelkomen.

Update 27-01-2020 16:45
Ook Voetbal International meldt inmiddels dat Feyenoord Özyakup bijna binnen heeft. De middenvelder lijkt na Boženík de tweede versterking te zijn voor de Rotterdammers.

Lees meer over:

Discussieer mee! 166 reacties

Gast7898134963

Je plaatst een bericht als Gast7898134963