VI: 'Gestaakte wedstrijd komt Feyenoord goed uit'

Het bekerduel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord is halverwege de tweede helft gestaakt vanwege dichte mist op het veld. Volgens scheidsrechter Kevin Blom was het doorspelen onverantwoordelijk, met name omdat zijn assistent-scheidsrechters het spel niet meer objectief konden beoordelen. Volgens Voetbal International komt het staken van de wedstrijd met name goed uit voor de ploeg uit Rotterdam, die in de eerste helft amper kansen creëerde. Één keer wist de ploeg van Dick Advocaat gevaar te stichten voor het doel van Fortuna. Daarentegen was de ploeg uit Sittard in de eerste 45 minuten een gevaarlijkere ploeg. Toch was het Feyenoord dat bijna uit niets op voorsprong was gekomen. Net voor de rust draaide Orkun Kökçu uit een hoekschop de bal scherp voor het doel, waarbij Amadou Ciss de bal tegen de rug van ploeggenoot Clint Essers kopte, en die vervolgens in eigen doel belandde. Kort na rust maakte Fortuna Sittard al gelijk via Felix Passlack. De Borussia Dortmund-huurling knalde de bal in de verre hoek binnen: 1-1. Met deze gelijke stand zullen de ploegen binnenkort de wedstrijd weer hervatten.