De kranten: 'Nu nog die flaters achterin eruit'

De kranten: 'Nu nog die flaters achterin eruit'

Feyenoord toonde gisteren in de wedstrijd met FC Porto in aanvallend opzicht progressie. Het scoorde tweemaal en er werden voldoende kansen gecreëerd voor meer doelpunten. Helaas zorgde defensieve flaters alsnog voor een uitschakeling in Europa.


Het Algemeen Dagblad schrijft: "Er kleefde toch nog wat hoop aan de Europese uitschakeling van Feyenoord gisteren tegen Porto." Daar waar Feyenoord voldoende kansen creëerde. Ook het veldspel zag er bij vlagen prima uit. "Maar defensief geklungel heeft Feyenoord in de poulefase in Europa uiteindelijk de das omgedaan. In elk geval in de uitwedstrijden."

De Telegraaf gaat in op de jeugd van Feyenoord. En ziet dat Advocaat niet ontevreden hoeft te zijn. "Vechtlust, zo constateerde de Haagse coach al eerder, zit er ook wel in zijn elftal. De spelers hebben voldoende voor elkaar over en Advocaat hecht waarde aan de ontwikkeling van zijn jonge spelers. Over de piepjonge middenvelder Kökcü (18) en de eveneens zelf opgeleide Malacia en Lutsharel Geertruida hoeft hij niet ontevreden te zijn. Daar komt straks gauw een ander jong talent bij, want de rentree van Justin Bijlow zal snel plaatshebben."

FR-Fans.nl mini poll

Kan Feyenoord met een opgeheven hoofd Porto verlaten?

0 stemmen

Discussieer mee! 73 reacties

Gast7542726921

Je plaatst een bericht als Gast7542726921