Koevermans gaat in op passage uit boek: 'Ik kan me voorstellen dat daar vragen over komen'

Koevermans gaat in op passage uit boek: 'Ik kan me voorstellen dat daar vragen over komen'

De nieuwe algemeen directeur van Feyenoord, Mark Koevermans, is ingegaan op de passage uit een boek waarin Koevermans vertelde nooit algemeen directeur te willen worden van Feyenoord.


'Ik wil daar best graag iets over zeggen', aldus Koevermans voor de camera van FOX Sports. 'Ik kan me voorstellen dat daar vragen over komen. Dat interview heb ik in november 2018 gegeven, en heb ik dat volledig goedgekeurd. De wereld verandert snel. Tijd en ontwikkelingen gaan snel', doelt Koevermans op het feit dat hij nu, na een jaar, de algemene directeur van Feyenoord is.

Dat Koevermans nu algemeen directeur is komt door de afgelopen maanden. Vanaf het nieuwe seizoen was Koevermans interim algemeen directeur. 'Om het seizoen op gang te krijgen heb ik dat eigenlijk noodgedwongen moeten doen. Vooral de energie en de manier waarop ik dat beleefde. Toen heb ik vrij snel ja gezegd en ben ik daar ook trots op.' Toch heeft Koevermans geleerd van het interview voor het boek. 'Wellicht een goede les om nooit nooit te zeggen in deze wereld.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 14 reacties

Gast5226051424

Je plaatst een bericht als Gast5226051424