Verdonk twijfelt over transfer: 'Beslissing gemaakt toen ik ongelukkig was bij Feyenoord'

Verdonk twijfelt over transfer: 'Beslissing gemaakt toen ik ongelukkig was bij Feyenoord'

Calvin Verdonk twijfelt openlijk over zijn transfer naar het Amerikaanse LA Galaxy. Tegenover Voetbal Iinternational vertelt hij dat de overgang van FC Twente naar Amerika nog niet zeker zou zijn.


Verdonk, eerder door Feyenoord verhuurd aan PEC Zwolle en NEC, werd begin dit seizoen verhuurd aan FC Twente. Het idee was om een halfjaar in Enschede te voetballen, om zo wedstrijdfit te blijven en in januari over te stappen naar LA Galaxy. Toch twijfelt Verdonk nu over een overstap: ''Dat is nog niet helemaal zeker. Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig, maar de handtekeningen zijn nog niet gezet. In de winterstop komt er wel duidelijkheid. Ik heb besloten om naar LA Galaxy te gaan op een moment dat ik bij Feyenoord niet speelde en ongelukkig was, maar nu speel ik bij FC Twente wél en heb ik het plezier terug. De komende tijd gaan we dus goed bekijken wat voor mij het beste is.''

Verdonk koos deze zomer voor een vertrek bij Feyenoord nadat hij onvoldoende perspectief had. Aanvankelijk moest hij aansluiten bij Jong Feyenoord, maar door een blessure van Ridgeciano Haps werd hij toegevoegd aan het eerste elftal. Het leidde hierbij niet tot een doorbraak.

Lees meer over:

Discussieer mee! 50 reacties

Gast4126386701

Je plaatst een bericht als Gast4126386701