Senesi maakt geen indruk: 'Ik vond het echt heel slecht verdedigd'

Senesi maakt geen indruk: 'Ik vond het echt heel slecht verdedigd'

Geert den Ouden vindt dat Feyenoord donderdag recht had op de overwinning tegen Glasgow Rangers in de Europa League (2-2), maar de verdediging van de Rotterdammers maakten geen goede indruk. Vooral Marcos Senesi krijgt kritiek.


Zo moest Senesi meer doen bij het eerste doelpunt van Rangers-spits Alfredo Morelos, zegt Den Ouden bij FC Rijnmond. "Buiten het feit dat de goal uit een goede voorzet komt en die spits goed wegloopt, vind ik dat bij die eerste goal Senesi hem echt kwijt is. Hij kijkt alleen maar naar de bal en verdedigt niet meer. Ik vind het echt heel slecht verdedigd."

Den Ouden zag het ook fout gaan bij de tweede tegentreffer. "Bij het tweede doelpunt is er geen communicatie. Als je er met ze tweeën staat, mag de spits de bal raken, maar dan mag de bal alleen omhoog gaan. Feyenoord heeft de twee doelpunten makkelijk weggeven. Ik vond het gelijkspel niet terecht en vond dat Feyenoord moest winnen."

"Zonder zetje"

Voormalig Feyenoordspits Piet Keur is het eens met zijn tafelgenoot. "Ik vond de eerst helft heel goed. Als ze gewoon de kansen hadden benut...Ze hebben veel druk gezet de eerste helft, dat kost kracht. En als je heel eerlijk bent: die twee goals vallen uit het niets, maar dat is wel de doodsteek." Volgens Keur hadden Senesi en Eric Botteghin Morelos harder moeten aanpakken. "Twee keer kan hij vrij koppen. Zonder zetje of wat dan ook."

Lees meer over:

Discussieer mee! 85 reacties

Gast5978500280

Je plaatst een bericht als Gast5978500280