Feyenoord maakt DJ bekend die in thuiswedstrijd tegen Rangers FC Legioen warm draait

Feyenoord maakt DJ bekend die in thuiswedstrijd tegen Rangers FC Legioen warm draait

Niemand minder dan DJ Paul Elstak draait volgende week donderdag het legioen warm voor de Europa League-kraker tussen Feyenoord en Glasgow Rangers. Feyenoord heeft in samenwerking met FSV De Feijenoorder en FRFC1908 de bekende Rotterdamse DJ weten te strikken voor een optreden aan de gele zijde voorafgaand aan de wedstrijd.


Iedereen met een wedstrijdticket kan zich vanaf 16:00 uur melden aan de gele (of blauwe) zijde, waar De Vereeniging en de Legioenzaal zich bevinden. DJ Paul Elstak treedt hier van 17:30 uur tot 18:15 uur op. Meer informatie over de vervroegde opening en de festiviteiten aan de gele zijde volgt later via de officiële clubkanalen.

Voorlopig uitverkochte Kuip
Feyenoord vecht volgende week donderdag in eigen huis voor de laatste kansen op overwintering in Europa. Het team van Dick Advocaat moet Rangers FC verslaan om uitzicht te blijven houden op een plaats in de knock-outfase en weet zich gesteund door een voorlopig uitverkochte Kuip. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor hopelijk weer een onvergetelijke avond in Rotterdam-Zuid!

Lees meer over:

Discussieer mee! 31 reacties

Gast3075907374

Je plaatst een bericht als Gast3075907374