FR-Fans.nl is op zoek naar jou! Ben jij diegene die ons team komt versterken?

FR-Fans.nl is op zoek naar jou! Ben jij diegene die ons team komt versterken?

FR-Fans.nl houdt jullie dagelijks op de hoogte van de laatste Feyenoordnieuwtjes. Vele tienduizenden bezoekers per dag vinden de weg naar FR-Fans.nl. Wij zijn op zoek naar versterkingen voor ons gezellige team!


Wij zijn op zoek naar jou!
We willen ons team graag uitbreiden met redacteurs! Omdat we steeds meer bezoekers krijgen, willen we ook meer redacteurs! Feyenoord groeit, maar FR-Fans.nl dus ook!! Voor de avonden en weekenden zijn we op zoek naar versterking.

Als redacteur zorg je er samen met de andere redacteurs voor dat FR-Fans.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Als redacteur moet je snel op de hoogte zijn van de laatste Feyenoord nieuwtjes. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pre evenals een gezonde dosis verstand en creativiteit. Je moet voldoende tijd hebben in de avonduren en in het weekend.

Wat krijg ik er voor terug?
Het aller belangrijkste is plezier! Daarnaast krijg je ook veel ervaring, kennis en connecties door in ons team te komen. Wanneer je in de toekomst van plan bent op journalistiek gebied te gaan werken of een opleiding te volgen staat FR-Fans.nl goed op je CV!

Geïnteresseerd geraakt? Mooi! Vul snel het contactformulier in waarin je je zelf voorstelt en je motivatie om toe te treden tot de crew van FR-Fans.nl!

Klik hier om contact met ons op te nemen!

Lees meer over:

Discussieer mee! 28 reacties

Gast4646690199

Je plaatst een bericht als Gast4646690199