'Zelfs met Messi zou Feyenoord nog verdrinken in uitwedstrijden'

'Zelfs met Messi zou Feyenoord nog verdrinken in uitwedstrijden'

Marcos Senesi bekroonde tegen RKC een ijzersterke wedstrijd met het winnende doelpunt. De stopper ramde de bevrijdende 3-2 tegen de touwen maar viel ook op door in verdedigend opzicht uitstekend te spelen. De eerste helft was Jan-Arie van der Heijden nog zijn kompaan, echter zorgde een vroege gele kaart voor een wissel voor 'Scharie'. De tweede helft kreeg Feyenoord geen schot op doel meer te verwerken en was het centrale duo Tapia en Senesi. In dit artikel vroegen wij om jullie mening over het Zuid-Amerikaanse centrale duo.


,
Een overweldigende meerderheid 81,65% van de 1.777 stemmen vond dat dit nieuwe centrale duo mag blijven staan. Een greep uit de reacties:

De vechtersmentaliteit lijkt een kwaliteit van veel Zuid-Amerikanen zo merkt ook bijdehandje op: "Een Zuid Amerikaanse verdigend blok, klikt oke." Toch blijkt niet iedereen onder de indruk van de verdedigende kwaliteiten van met name de Peruviaan: "Ik ben een fan van Tapia maar laten we hem aub niet als centrale verdediger gebruiken. Blijft te frivool en houdt de bal veels te lang aan de voet voor zijn passing", zegt vaste bezoeker eljeffe. Micheal71 is echter een andere mening toegedicht: "Ik ben absoluut geen fan van Tapia, maar centrale verdediger heeft hij zijn beste wedstrijden gespeeld, als hij aan de bal niet van die achterlijke dingen had gedaan die allemaal tot tegengoals leiden, had hij nu nog steeds in de basis gestaan."

Gast7011778402 is ook fan van de Argentijnse verdediger en vind dat Senesi geen eerlijke kans heeft gekregen: "De dure Senesi werd na 1 half potje al totaal afgekraakt, maar men vergeet dat hij moet starten in een team dat totaal niet draait. Zelfs met Messi zou Feyenoord nog verdrinken in uitwedstrijden, want we staan veel te aanvallend. Wat mij opviel aan Senesi is dat hij een goede pass heeft en goed om zich heen kijkt. Nu blijkt hij ook een vechtersmentaliteit te hebben, dus dat alleen al maakt hem een aanwinst."

Lees meer over:

Discussieer mee! 29 reacties

Gast1299593519

Je plaatst een bericht als Gast1299593519