Advocaat waarschuwt Feyenoorder: 'Hij zal aan de bak moeten'

Advocaat waarschuwt Feyenoorder: 'Hij zal aan de bak moeten'

Feyenoord kan donderdag in de Europa League wedstrijd tegen Young Boys beschikken over Rick Karsdorp, zo bevestigde Dick Advocaat tijdens de persconferentie van woensdagmiddag in aanloop naar dit duel. Tegen VVV Venlo moest de rechtsback het veld nog verlaten.


Karsdorp kan ook rekenen op een basisplaats. 'Karsdorp speelt gewoon', aldus Advocaat op de persconferentie. Toch heeft de verdediger nog last van zijn blessure. 'Hij heeft wel last, maar hij zegt dat hij fit is, dan moet hij het ook laten zien. Anders hebben we ook nog wel wat fitte spelers voor die positie, dus hij zal aan de bak moeten', aldus de trainer van de Rotterdammers.

Lutsharel Geertruida kan ook op de rechtsback positie spelen. Hij viel goed in tegen VVV Venlo. 'Bepaalde momenten was ik gecharmeerd. Het gaat er altijd om dat je de momenten goed zoekt', doelt Advocaat op de drang naar voren van Geertruida. 'Het gaat om het moment, niet om de hoeveelheid. Deze jongen denkt nog aan te veel momenten. Ik vond hem goed invallen.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 52 reacties

Gast820017153

Je plaatst een bericht als Gast820017153